tisdag 26 maj 2015

Med en podd i öronen är du aldrig ensam (plus poddtips)

Jag hamnade i ännu ett så deppigt lunchupplägg idag. Ensamlunch, ensambricklunch dessutom, i SVT:s stora personalmatsal //insert ledsen emoji//. Anledningen att jag hamnade i detta var dock långt ifrån deppigt. Jag lånade nämligen en cykel från jobbet och drog ner till Svenskt Tenn eftersom jag ville fylla på mitt liv med lite flärd. Dessutom ska ju lägenheten stylas och sånt ni vet? Det är så det låter när jag förklarar såna här dyra cykelturer under en vardagslunch för mig själv.

Hur som helst. Tillbaka till ensamlunchen. För där satt jag. Ensam vid ett bord för åtta //insert ledsen emoji två //. Men så petade jag in min nya favoritpodd i öronen och plötsligt var jag långt ifrån ensam. Och det här var så geni. Inte bara för att jag hade sällskap av två människor som jag gillar mer och mer ju mer jag hör. Jag hade dessutom skapat en zon av av skön, lyxig egen tid där jag kunde lyssna koncentrat utan något (några hehe) som störde. Att äta lunch själv ska bli min nya grej ta mej tusan.

Så. Över till veckans poddtips:

Jag är nu helt fast och förtjust i Leila Lindholms och Nicklas Ekstedts podd Eat this! Om ni är det minsta intresserad av mat eller gillar någon av dem till att börja med så är det här en podd att älska. Dom är roliga, sjukt bjussiga på sig själva och Niklas drar så många knasiga historier att man sitter med skrattet bubblande i bröstet. Man blir verkligen underhållen. Dom blandar högt och lågt och de känns framförallt äkta och icke-tillrättalagda, ocensurerade skulle man kanske till och med kunna säga. De är dessutom ute på någon slags feministisk åktur och det älskar jag.

Ja, Eat this! och ensamlunch, det får bli tisdagens tips det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar