fredag 25 januari 2013

Vi har lagt ett bud!

Och jag har lite pirr, lite ångest och mycket hjärtklappning. Den vanliga känslococktailen vid en budgivning alltså. Och bara för att vänja sig vid hur det känns att spendera för mycket pengar ska vi gå och köpa en ny vagn idag. Vår slimmade smidiga duett är för liten för Olof. Han ligger med knäna uppdragna som det är nu. Plus slår i huvudet i toppen av korgen. Det här är en mycket sur extra utgift så här i oxveckorna eller vadfan det är en sur extra utgift när än det skulle ske. För vem behöver två tvillingvagnar egentligen? Ja, det var tydligen vi som behövde det då.

22 kommentarer:

 1. Om det känns lite bättre så har vi också två...trevlig helg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns faktiskt lite bättre! Trevlig helg till dig med!

   Radera
 2. Finns det ingen sittdel med liggläge till den? Vi ska också köpa en till vagn. En resevagn. Det verkar som ingen bebis blir nöjd förrän det står minst två vagnar hemma till förfogande. Eller så vill de bara ha en till vagn för det är nytt år och man kaaaaan ju bara inte åka omkring i förra årets modell, det vet ju alla!
  /snittad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! Fashion är en väldigt viktig faktor i bebisars liv nu för tiden faktiss. Anledningen till att vi köpt en ny vagn är pga Olof vuxit ur vår smidiga lilla duett och att sittdelarna i Mountain Buggyn är vända från oss. Det vill vi ju inte! Vi vill se våra små gryn i några månader till i alla fall. Så nu har vi en vagn där barnen är vända mot oss. Och alltså två tvillingvagnar.

   Radera
  2. I see! Vad blev det för vagn?

   Radera
  3. En alldeles ljuvlig Bugaboo Donkey Duo!

   Radera
 3. Det är nu du behöver läsa de där bloggarna där man bestämt hävdar att man kan visualiera sig till att få exakt det man vill ha.

  Du måste alltså visualisera hur du bor i den är lägenheten (eller vad det nu är ni lagt bud på) och hur ni fick den så löjligt billigt att du gått lös hej vilt i dina favoritinredningsaffärer och skapat precis det hem du vill ha.

  Och så måste du visualisera en okänd bloggläsare vars tvillingbarn har krympt så att hen vill byta sin alldeles för stora tvillingvagn mot din smidiga duett.

  Du skulle ju också kunna visualisera extra förvaringsutrymmen i lägenheten, om det är den ni lagt bud på, men man ska nog inte sikta på att visualisera det omöjliga när man är nybörjare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du skulle bara veta vad jag flyttat in i den där lägenheten mentalt! Valt tapeter och allt! Vad tror du om den här tex till barnrummet? http://www.lauraashley.se/sv/articles/2.115.5233/tapet-draycott-yellowmulti
   På de andra punkterna har jag misslyckats med min visualisering ... eller det beror ju på hur man tänker för en ny vagn har jag ju nu. Men det där med förvaring är knepigt. Men så är jag också nybörjare ;)

   Radera
  2. Snygg!

   Själv skulle jag nog inte kunna låta bli att komplettera den med en vägg med den här: http://www.tapetshopen.se/whole-wide-world-p-3757-c-292.aspx

   Och jag är också mycket förtjust i Sandbergs barntapeter, de som är som små sagostäder eller sagomiljöer att fantisera kring.

   Radera
  3. Ja! Den där med världen är så himla fin! En kompis har satt upp den i sina barns rum och den är precis lika fin i verkligheten.
   Och Sandbergs tapeter = underbara!

   Radera
 4. Ojojoj, hoppas det är meningen att ni ska få detta nu. *håller tummarna*

  SvaraRadera
 5. Ihhhh spännande! Håller tummar och tår allt jag förmår!

  SvaraRadera
 6. Men åh vad spännande! Drygt dock att budgivningen började på en fredag. Vänta en hel helg på fortsättning... Håller tummarna för er.
  Bra val av vagn btw.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är mycket nöjd med nya vagnen! Lite kär kanske till och med? Och JA så himla dryyygt att vänta till efter helgen på fortsättningen. Och spännande!

   Radera
 7. Håller tummarna så knogarna vitnar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud så gullig du är! Men du vet ju också hur mycket jag behöver den här flytten. Mycket. MYCKET!

   Radera
 8. Ooooo vad spännande! Det där med budgivning är ju något som man går igenom med skräckblandad förtjusning. Jag håller tummarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ver-kli-gen skräckblandad förtjusning. Ena sekunden målinriktad vinnarinställning nästa djup ångest a la "gör vi en bra affär?". Uuuuh!
   Och tack för dina tummar också fina Fina Fröken!

   Radera